MENU

Karrier

A Sanamöbel Kft egy családi vállalkozás. A csapatunk 95 munkatárssal működik, és sok éve foglalkozunk könnyűfém megmunkálással, bútorkonfekcionálással és kárpitozással.

A vevőink Németországban és a Benelux államokban találhatóak, prémium kategóriás Design bútorokat vagy akusztikus dekorációs termékeket gyártanak (lámpákat, paneleket) és piacvezető sporteszközöket (kondi gépeket profi sportolóknak). Számukra gyártunk részegységeket és végtermékeket is, melyeket végvevői csomagolásban szállítunk. A széles vevői körünk igen stabil és biztonságos alapokra helyezi a jövőnket.

A technológiai csapatunk naponta fejleszt új termékeket és ez által biztosítja az önállóságunkat a piacon. Kis szériában és prémium minőségben gyártunk dekoratív termékeket, mely alapjául szolgál ahhoz, hogy a csapatunk összes munkatársa változatos és stabil munkát végezhessen folyamatosan egész évben.

Célkitűzéseink alapja elsősorban, hogy jó munkafeltételek mellett biztos munkát kínáljunk, kellemes és jó munkahelyi légkört alakítsunk ki, és tisztességes béreket fizessünk. Minél hatékonyabban dolgozunk együtt, annál magasabb többletértéket érhetünk el vállalkozásunknak és annál többet érhetnek el a munkatársaink is. Ezáltal folyamatosan befektethetünk az eszközeinkbe, és a munkatársainknak folyamatos fejlődési lehetőséget tudunk biztosítani.

Szeretnél egy ilyen csapat tagja lenni?

Több partnerünkkel hosszú távú szerződéseket kötöttünk, ezért lehetőség nyílik 16 új munkavállaló felvételére, stabil munkahelyek kialakítására.

->Aktuális állás ajánlataink<-

Telefonon: 36/450-117 (hétköznap 7-15 óráig)

E-mail: allas@sanamobel.com

Levélben: 3396 Kerecsend, Füzesabony út 75-81.