MENU

Mozi

A mozi fotel piac vizsgálata során tapasztaltuk, hogy olyan foteleket használatosak, melyek oszlopon (oszlop betonhoz rögzítve), vagy két hosszabbított karon állnak (ami szintén beton talapzathoz van rögzítve).

Ezek az oszlopok vagy karok nagyon megnehezítik a mozi terem tisztán tartását, nem lehet egy seprű mozdulattal kitakarítani a padlót az ülések alatt, nagyon nehéz betartani a higiéniai normákat.

A kifejlesztett foteltípusokkal és a háttámla mögötti gumiprofil csík segítségével biztosítható a gyors takaríthatóság.

Kitaláltunk és kidolgoztunk egy sínrendszert, amibe akaszthatunk székeket, kartámokat, kis asztalokat és egyéb tartozékokat.

A legtöbb moziban a lépcsős nézőtér progresszíven épült ki (alulról fölfelé haladva egyre magasabb lépcsőfokok vannak). Ezért négy különböző sínt fejlesztettünk.

A sín egy zártszelvény, melybe csőlézer vágó géppel moduláris módszerrel furatokat és nyílásokat vágunk, a kialakítás olyan, hogy minden utólag is változtatható.

A furatok biztosítják a variálhatóságot, hogy tudjunk beléjük akasztani székeket, dönthető szék

eket, kartámokat, kis asztalokat, egyéb tartozékokat, s mindezek rövid idő alatti áthelyezhetőségét.

A különböző nyílások lehetővé teszik alacsony feszültségű kábelek elvezetését (elektromos dönthető foteleknek, pen drive-nak, és / vagy világításnak).

A képek mutatják, hogy a rendszer higiénikus, tisztaságbarát, de egyben variálható, designos és komfortot biztosít.